Adidas Barricade 6.0 – за всеки професионален тенисист

Модела на Адидас Barricade 6.0 е един от най-добрите модели за спортистите, практикуващи професионален тенис.

Не вярвате ли? Може да попитате сърбина Новак Джокович.

Той играе с последния модал на Adidas Barricade 6.0.

Тази линия обувки за тенис е призната заради невероятната си стабилност и трайност, но в същото време запазват пословичната си здравина, гарантирана от марката.

Маратонките на Джокович са малко по-леки от предишния модел на Adidas Barricade. Със сигурност корекцията е за добро, тъй като Barricades по принцип следват тенденцията да са по-тежки. Обувката все още е далеч от най-олекотените модели, но осигурява стабилност и защита, които са извън всяка конкуренция.

Ако това още не е достатъчен мотив, може да прочетете мненията на специалистите:

  • Barricade винаги е произвеждала маратонки с изключителна здравина и този модел не е по-различен.
  • Първите признаци на износването най-вероятно ще са в дъното на предната част на подметката, но не и в областта на пръстите или отстрани, което е проблем за други обувки.
  • С Adidas Torsion System защитата и стабилността са фантастични, а системата позволява и интересен пристегнат дизайн в предната част на обувката, който я предпазва от прекалено деформиране и държи крака в стабилна опора и при най-тежките мачове.
  • Среща се лек дискомфорт в предната част на стъпалото. Затова използването на вътрешна подметка в този модел е добра идея, за да фиксира пръстите. Някои играчи не изпитват такава необходимост, но е направено за тяхно улеснение.

В заключение обувката е много добра. Може и да не е толкова удобна, колкото други модели, но се отличава най-вече съз защита, стабилност и здравина.

 

adidas_barricade6_0_1     adidas_barricade6_0_2     adidas_barricade6_0_3     adidas_barricade6_0_4

 

adidas_barricade6_0_5     adidas_barricade6_0_6     adidas_barricade6_0_7

 

Вашият коментар